RING OSS - 019-277 75 50

Laddbox Örebro

RING OSS - 019-277 75 50

Elektriker

Elektriker Örebro.

Behöver du hjälp med elinstallation eller någon form av arbete som kräver elektriker i Örebro? Varmt välkommen att kontakta oss! Våra kunniga och trevliga elektriker i Örebro är experter på det mesta inom el.

Elektriker i Örebro

Oavsett om det handlar om en totalrenovering som behöver ny eldragning, eller underhåll av befintlig el i din bostad, så kan vi hjälpa dig. Vi är elektriker i Örebro som utför såväl service som komplett installation av el i bostäder, offentliga lokaler, butiker och företag. Våra elektriker i Örebro kan även stå för allt elarbete vid både nybyggnation, tillbyggnation och renovering av exempelvis kök och badrum. 

Vi erbjuder bland annat följande 9 tjänster:

1. Traditionella elinstallationer.
2. Elservice och underhåll.
3. Svagströmsinstallationer.
4. Laddboxinstallationer för elbil.
5. Uthyrning och installation av ljud, ljus och bild.
6. Projektering.
7. Besiktning.
8. Datanätverk.
9. Dokumentation.

Elektriker som kan event

Våra elektriker i Örebro fixar även eventteknik och vi hyr ut utrustning inom ljud, ljus och bild. Vill du ha en helhetslösning så löser vi det. Vet du inte riktigt i vilken ände du ska starta? Vi hjälper dig med projektering och kan sedan leverera och sköta hela den tekniska produktionen för att se till att det blir ett lyckat event!

Våra elektriker i Örebro jobbar med marknadens ledande tillverkare och använder endast den bästa utrustningen, allt för att kvalitetssäkra våra produkter och de tjänster som vi tillhandahåller. 

Anlita våra elektriker i Örebro för till exempel:

  • Konserter

  • Företagsevenemang
  • Konferenser

  • Festivaler

  • Presentationer

Elektriker som levererar

Förutom att leverera helhetslösningar till evenemang installerar våra elektriker i Örebro även ljud, ljus och bildanläggningar i miljöer och offentliga lokaler, som butiker, restauranger, hotell, träningslokaler, kyrkor och hörsalar.

Det kan vara digital skyltning, hörselslingor eller någon annan form av ljud- ljus- och bildinstallation. Hör av dig till oss och berätta om din önskemål, så kan våra elektriker i Örebro hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen – oavsett om det handlar om ett större, offentligt projekt, eller någonting hemma i bostaden.

Tveka inte, höra av dig till oss om du är i behov av en elektriker i Örebro och vill ha någon hjälp med någon form av elinstallation, ljud, ljus eller bild!